logo

 

Ένας κοινός στόχος… να βοηθήσουμε το περιβάλλον

Η U Konserve προσφέρει επιλογές για επαναχρησιμοποιούμενους τρόπους αποθήκευσης και μεταφοράς φαγητού χωρίς την άσκοπη δημιουργία απορριμάτων. Δημιουργήθηκε από δύο γυναίκες που θεώρησαν το θέμα μεταφοράς του φαγητού ένα ζήτημα που απαιτούσε άμεση προσοχή. Με την προϋπόθεση ότι με όποια δουλειά και αν καταπιάνονταν θα είχαν σαν στόχο να βοηθήσουν το περιβάλλον, δε χρειάστηκε και πολύ φαντασία να καταλάβουν ότι σαν γονείς μικρών παιδιών έπρεπε να συνεισφέρουν στη μείωση των καθημερινών σκουπιδιών και της ρύπανσης τους περιβάλλοντος ώστε να μη στείλουν λάθος μηνύματα στα παιδιά τους. Πως θα μπορούσαν να είναι οι ίδιες ένα φωτεινό παράδειγμα για αυτά και να τα εμπνεύσουν ώστε να συνεισφέρουν και εκείνα στην αλλαγή για ένα καλύτερο αύριο;

Σοκαρισμένες από τις ποσότητες των σκουπιδιών που παράγονται καθημερινά από τα γεύματα των παιδιών τους στο σχολείο, ξεκίνησαν τη δική τους έρευνα σε ότι αφορά επαναχρησιμοποιούμενα προϊόντα, ώστε vα μπορέσουν δραστικά να ελαττώσουν τον συνεχώς αυξανόμενο σωρό απορριμάτων στον πλανήτη μας. Εστιάζοντας στο πως λειτουργούν τα σχολεία, σε ότι αφορά τα γεύματα των παιδιών άνοιξαν τα μάτια τους και το μυαλό τους και δημιούργησαν τα προϊόντα Kids Konserve.

 

Έλεγχοι – Πιστοποιήσεις

Όλα τα προϊόντα U konserve είναι ελεγμένα από εργαστήρια και ακολουθούν τους κανονισμούς των οργανισμών CPSIA και FDA. Επίσης όλα τα προϊόντα U Konserve ελέγχονται σε τακτική βάση για να εγγυηθούν ότι δεν περιέχουν καμία ποσότητα από PVC, BPA, φθαλικές ενώσεις και μόλυβδο, αλλά και για να σας εγγυηθούν συνέπεια και μη τοξική ποιότητα.

 

U•Konserve from U•Konserve on Vimeo.